Kader dizisi star tv de .. 3. bölümünü kaçıranlar ve 4. bolum videoları sitemizde ...

Kader dizisi star tv de .. Kader dizisinin 3.bölüm 4. bolum videoları fragmanları dizinin 1. ve 2. bolum özetleri detayları resimleri ve videoları sitemizde bulabilrsiniz. Canlı olarak kader dizisini izleyebilrsiniz.. Kader dizisi müzigini de sitemizde bulabilirsiniz.. Kader dizisi http://kaderdizisistartv.blogspot.com/ dan takip edilir

20 Mart 2007 Salı

Kader Dizisi 2. bölüm özeti ..



Mirza’nın Hatice’yi kaçırdığı anlaşılır ve inşaattaki olaylardan sonra Mennan, Mirza’yı bulmak için evine gider. Mirza’nın evinde olan Lamia ve Ali Mennan’ın geldiğini görünce kaçmaya çalışırlar.Lamia’nın evden çıkıp yerine Ayşe’yi bıraktığını anlayan aile Ayşe’ye baskı yapar, ancak Ayşe hiçbir şey bilmediğini söyler. İstanbul’a kızı ile ilgili problemleri için giden Cem inşaatta yaşananlardan sonra geri dönmek zorunda kalır.
Halep’e gelen Cem Ali’nin Lamia’yı kaçırdığını öğrenince ne yapacağını bilemez. Ali ile beraber Lamia ve Mirza’yı Türkiye’ye kaçırmaya karar verirler. Ancak Ali Ayşe’yi almak için Abdülmecit’in konağına gittiğinde Mennan her şeyden haberdardır. Ali’nin Lamia’ya verdiği kartviziti bulmuştur.

22 Mart Perşembe 21:45 / YENİ BÖLÜM

Hiç yorum yok:

İnterneti Hızlı Dolaşmak için indirin