Kader dizisi star tv de .. 3. bölümünü kaçıranlar ve 4. bolum videoları sitemizde ...

Kader dizisi star tv de .. Kader dizisinin 3.bölüm 4. bolum videoları fragmanları dizinin 1. ve 2. bolum özetleri detayları resimleri ve videoları sitemizde bulabilrsiniz. Canlı olarak kader dizisini izleyebilrsiniz.. Kader dizisi müzigini de sitemizde bulabilirsiniz.. Kader dizisi http://kaderdizisistartv.blogspot.com/ dan takip edilir

11 Nisan 2007 Çarşamba

Kader dizisi 4. bölüm konusu Yeni bölüm !



Lamia ile tek başına hesaplaşmak isteyen Mennan, Lamia’yı öldüresiye döver ve çöle terk eder. Babasına da Lamia’yı öldürdüğünü söyler. Ali ise Mirza’nın peşinden giderek vurulmuş ve kendinde değildir. Lamia’yı çölde Şeyh Ömer bulur ve yanına alır. Lamia’nın güzelliğinden etkilenen Şeyh, Ayşe’den Lamia’nın Abdülmecit’in yeğeni olduğunu öğrendiğinde şok olur.
Ali’nin durumu gittikçe kötüleşmektedir. Cem son çare olarak Hikmet’i arar ve Ali’nin Suriye’den çıkarılması gerektiğini söyler yardım ister. Abdülmecit’in de içinde bulunduğu ve Şeyh Ömer’in gizlice yapmış olduğu işlerden birinde sorun çıkınca Şeyh ülkeyi terk edip ve İstanbul’a gelmeye karar verir.
Mirza hem Lamia, hem de Ayşe için endişelenmektedir. Ali ile beraber İstanbul’a dönen Mirza kızların ortada olmaması ile ilgili Ali’ye ne diyeceğini bilemez.
Lamia ve Ayşe Ali’den haber alamayınca şirket tazminatı için Ali’nin kendilerini ele verdiğine inanırlar.
Şeyh’in, Lamia ve Ali ile ilgili planları vardır. Özellikle bir davet düzenler ve birbirlerinden habersiz olan Ali ve Lamia’yı bu davette bir araya getirir.

12 Nisan Perşembe 22:00 / YENİ BÖLÜM

Hiç yorum yok:

İnterneti Hızlı Dolaşmak için indirin